PRIJSVRAAG: ONTWERP DE WERKPLEK VAN DE TOEKOMST

Een initiatief van de Architect. Powered by Lensvelt

Ontwerp dé werkplek van de toekomst. De inzending bestaat uit een idee of concept voor de werkplek van de toekomst, dat wordt geïllustreerd met behulp van beelden en tekeningen. De winnaar krijgt een crossmediale campagne t.w.v. € 12.500 en twee unieke Maarten Baas stoelen

Bekendmaking winnaars: 25 september op www.dearchitect.nl

Toelichting

Kansrijke en innovatieve ideeën voor de werkplek van de toekomst: dat is het doel van deze prijsvraag. Door de corona crisis staat het kantoor ter discussie. De betekenis ervan staat echter buiten kijf: ze blijft van belang voor samenwerking, uitwisseling, contacten. Tegelijkertijd wordt massaal vanuit huis en onderweg gewerkt.

Het doel van deze prijsvraag is om te komen met gedurfde,  praktische en realiseerbare voorstellen voor de werkplek op kantoor, thuis of onderweg, op korte en lange termijn.

Wat wordt van je gevraagd?

De inzending bestaat uit uit een idee of concept voor de werkplek van de toekomst, dat wordt geïllustreerd met behulp van beelden en tekeningen. Ze gaat vergezeld van een pdf met een toelichting waarin de zienswijze op de opgave wordt geschetst en in woord, beeld en tekeningen een indruk wordt gegeven van het idee of concept.

Wie kan meedoen?

Iedere ontwerper kan meedoen door het insturen van een of meer ontwerpen. Daarbij kan worden samengewerkt met experts op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid of onderhoud.

Win € 12.500 aan mediawaarde én twee Maarten Baas stoelen

De winnaar krijgt vanuit Vakmedianet (uitgever de Architect) een inhoudelijke crossmediale campagne waarmee architecten, facility managers, vastgoedprofessionals of HR-managers bereikt worden. Deze mediacampagne heeft een waarde van € 12.500 euro.
Lensvelt stelt twee Maarten Baas stoelen beschikbaar. Het gaat om de 101 chair - black, limited edition - t.w.v. € 475 per stuk

De 101 chair die Maarten Baas voor Lensvelt ontwierp. Elke stoel is uniek. Deze stoel werd in 2017 gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan.Het frame is zwart van kleur (RAL9005).

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 24 september in Amsterdam.

Inzenden & planning

Plannen dienen te worden ingestuurd voor maandag 3 augustus 2020 via het formulier op deze pagina.

De jury vergadert 27 augustus 2020 en maakt daarna de nominaties bekend op dearchitect.nl

Jury

Harm Tilman, de Architect, voorzitter
Maarten Jamin, Spaces
Claudia Linders, Atelier Claudia Linders - Stadscuratorium Amsterdam - GROEI. Nijmegen
Hans Lensvelt, Lensvelt
Wim Pullen, Center for People and Buldings

Publicatie & copyright

Nominaties en de winnaar wordt gepubliceerd op deArchitect.nl. De copyright van de inzending blijft in handen van de inzender.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over de prijsvraag, neem svp contact op met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl o.v.v. Prijsvraag de Architect

Deze prijsvraag is een initiatief van: